Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
Print
Feestelijke wraps met gerookte zalm, roomkaas, verse bieslook & dille
Gang
Appetizer
Keyword
bieslook, dille, feestdagen, hapjes, roomkaas, wrap, zalm
Author
By Sin
Ingredients
wraps
roomkaas
bv. boursin, philadelphia,...
enkele
sneetjes
gerookte zalm
verse
dille
verse
bieslook
citroensap
Instructions
1. Doe een flinke hoeveelheid roomkaas in een kom en voeg verse bieslook & dille toe. Meng goed en breng op smaak met peper en een beetje citroensap.
2. Neem een wrap en bestrijk met roomkaas in de vorm van een vierkant.
3. Leg enkele plakjes gerookte zalm op het laagje roomkaas.
4. Bedek met een tweede wrap en bedek opnieuw met een laagje roomkaas en enkele sneetjes gerookte zalm.
5. Eindig met een laagje roomkaas en een derde wrap.
6. Duw de wraps stevig op elkaar en wikkel er wat huishoudfolie rond. Leg in de koelkast voor een viertal uurtjes zodat het geheel stevig wordt.
7. Haal uit de koelkast en verwijder de huishoudfolie. Snijd met een scherp mes de wraps voorzichtig in vierkantjes.
8. Presenteer met een feestelijke prikker, een schijfje citroen en klaar. Easy peasy!
Notes
Hoe simpel kunnen lekkere dingen soms zijn! Geniet van dit easy peasy hapje.