Go Back
Print

Feestelijke wraps met gerookte zalm, roomkaas, verse bieslook & dille

Gang Appetizer
Keyword bieslook, dille, feestdagen, hapjes, roomkaas, wrap, zalm
Author By Sin

Ingredients

  • wraps
  • roomkaas bv. boursin, philadelphia,...
  • enkele sneetjes gerookte zalm
  • verse dille
  • verse bieslook
  • citroensap

Instructions

  • 1. Doe een flinke hoeveelheid roomkaas in een kom en voeg verse bieslook & dille toe. Meng goed en breng op smaak met peper en een beetje citroensap.
  • 2. Neem een wrap en bestrijk met roomkaas in de vorm van een vierkant.
  • 3. Leg enkele plakjes gerookte zalm op het laagje roomkaas.
  • 4. Bedek met een tweede wrap en bedek opnieuw met een laagje roomkaas en enkele sneetjes gerookte zalm.
  • 5. Eindig met een laagje roomkaas en een derde wrap.
  • 6. Duw de wraps stevig op elkaar en wikkel er wat huishoudfolie rond. Leg in de koelkast voor een viertal uurtjes zodat het geheel stevig wordt.
  • 7. Haal uit de koelkast en verwijder de huishoudfolie. Snijd met een scherp mes de wraps voorzichtig in vierkantjes.
  • 8. Presenteer met een feestelijke prikker, een schijfje citroen en klaar. Easy peasy!

Notes

Hoe simpel kunnen lekkere dingen soms zijn! Geniet van dit easy peasy hapje.