Bekleed een stuk vershoudfolie met plakjes Parmaham. Leg ze licht overlappend zodat er geen vocht kan doordringen. Maak twee rijen dakpansgewijs (bv. twee rijen van drie à vier plakjes naast elkaar). Bestrooi met peper.
Verdeel de champignonduxelles gelijkmatig over de Parmaham. Leg de laag niet te dik zodat je de wellington gemakkelijk kan oprollen. Laat aan de randen ongeveer 1 cm vrij. Gebruik de achterkant van een lepel om de laag glad te strijken.
Verdeel de goed uitgeknepen spinazie gelijkmatig over de duxelles. Dit zorgt voor extra kleur, smaak en een natuurlijke vochtbescherming.
Verkruimel of strijk de Boursin gelijkmatig uit over de spinazielaag.
Leg de ossenhaas in het midden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje Boursin.
Rol het geheel strak op met behulp van de folie: trek de folie over het vlees en druk stevig aan zodat een compacte rol ontstaat.
Draai de uiteinden strak dicht en rol verder op voor een compacte vorm. Als de folie te kort is, wikkel er een extra laag folie over in de andere richting zodat alles goed afgesloten is.
Laat de rol 15 tot 30 minuten opstijven in de koelkast zodat alles mooi stevig wordt en de smaken goed kunnen intrekken.