Gevulde curry-eitjes met spekjes

Gevulde curry-eitjes met spekjes

Hubby is dol op spek met eieren. Welke man is dat niet? 😉
In het weekend verwen ik hem af en toe eens met zijn favoriete ontbijt ‘bacon & eggs’. Dit keer was het ietsiepietsie anders. 

Wat vinden jullie van deze gevulde curry-eitjes met spekjes van Lidl?
Manlief was in de zevende hemel toen dit ontbijt voor hem klaarstond.
Wat is jullie favoriete weekendontbijt?

INGREDIËNTEN (voor 4 personen)
  • 8 eieren
  • 4 el mayonaise
  • 1 tl currypoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 el limoensap
  • 1 el bieslook
  • 4 kerstomaten, ontpit en in blokjes
  • 50 g gerookte spekblokjes
  • peper
  • zout
BEREIDING
  1. Kook de eieren hard.
  2. Snij er het hoedje af en schep met een klein lepeltje de eierdooier eruit.
  3. Bak de spekblokjes krokant in een droge koekenpan.
  4. Doe de dooiers in een kom samen met het currypoeder, het paprikapoeder, de mayonaise en het limoensap.
  5. Meng alles goed en kruid met peper en zout. Schep er de tomatenblokjes onder.
  6. Vul elk eitje met het eimengsel. Werk af met spekblokjes en bieslook.
  7. Serveer met wat brood of toast.

Geniet van dit verwenontbijtje!

Curry-eitjes met spekjes

Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook met #healthyfoodmakesyoufeelgood.
Ik ben benieuwd! 🙂



Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *