DE FEESTTRADITIES VAN FOOD BY SIN (een lepeltje lekkers)

DE FEESTTRADITIES VAN FOOD BY SIN (een lepeltje lekkers)

Mijn lieve vriendin Annelies die je misschien kent van de foodblog ‘Een lepeltje lekkers’ vroeg mij om een woordje neer te pennen voor de rubriek ‘De feesttradities van…’ op haar blog. Ik moest eventje nadenken, maar al vlug kwam ik tot de conclusie dat ik wel degelijk feesttradities heb. Alleen wijken mijn tradities ietsiepietsie af van de traditionele tradities die wij gewoon zijn.

Lees alles over feesten in New York, de Afrikaanse kerstman, Koreaans nieuwjaar en nog veel meer op de blog van een lepeltje lekkers.

De feesttradities van Sin van Food by Sin – Een lepeltje lekkers

www.eenlepeltjelekkers.be/de-feesttradities-van-sin-van-food-by-sin

INTRO ‘DE FEESTTRADITIES VAN SIN’

“Vandaag deel ik graag de tradities van Sin. Deze vrolijke foodie reist de wereld rond als stewardess. Haar zoontje Maurits vergast haar bij terugkomst op zijn schattigste glimlach, die ook mijn hart al meermaals deed smelten :). Sin heeft Koreaanse roots, en dat zie je regelmatig in de recepten die ze deelt op haar Instagram-account. Haar multiculturele achtergrond en levenswijze maakten mij extra benieuwd naar hoe zij de feestdagen doorbrengt.” – Annelies-

Neem vlug een kijkje op de blog van Annelies via deze link.
De feesttradities van Sin van Food by Sin – Een lepeltje lekkershttps://eenlepeltjelekkers.be/de-feesttradities-van-sin-van-food-by-sin/

BEDANKT ANNELIES!

Lieve Annelies,
Dankjewel dat ik deel mocht uitmaken van jouw leuke rubriekje. Het is een eer om tussen alle andere foodies te mogen staan. Ik wens jou en je gezin alvast fijne feestdagen toe!

DE FEESTTRADITIES VAN …

Neem zeker eens een kijkje naar de feesttradities van de andere foodies!

OVER ANNELIES VAN EEN LEPELTJE LEKKERS

“Annelies van ‘Een lepeltje lekkers’ staat voor comfort food in een eigentijds jasje.
Elegant, smaakvol en nét dat tikkeltje anders.”

www.eenlepeltjelekkers.be
Annelies van ‘Een lepeltje lekkers’

Kennen jullie Annelies van Een lepeltje lekkers?
Annelies is één van de liefste foodbloggers die ik ken. Een echte foodie in hart en nieren en daarnaast is ze ook een fiere Gentenaar, echtgenote en mama van twee mooie dochters. Je kent haar ongetwijfeld van haar kleurrijke foodfoto’s, smaakvolle gerechten en gedurfde recepten die je onder andere ook in de Foodies magazine kan bewonderen.

EEN LEPELTJE LEKKERS

Annelies is een creatieve, perfectionistische, vrolijke en enthousiaste foodie. Ze tovert echte pareltjes op tafel en dat kunnen dagdagelijkse gerechten, maar ook vernieuwende gerechten, want Annelies houdt van experimenteren in de keuken. Ze durft wel eens buiten de lijntjes te kleuren (nieuwe producten, nieuwe kookmethoden,..) en wil ons vooral inspireren met lekkere gerechten die snel op tafel staan, zonder in te boeten aan smaak. Want voor haar is samen tafelen met het hele gezin het hoogtepunt van de dag.

VOLG EEN LEPELTJE LEKKERS

WEBSITE: www.eenlepeltjelekkers.be
Volg Annelies via Instagram en Facebook.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *