Foodiebabbel met Food By Sin (Tendens TV)

Foodiebabbel met Food By Sin (Tendens TV)

Vandaag mocht ik iets superleuks doen! Tendens TV (Focus TV) kwam langs voor een leuke foodiebabbel en ondertussen maakte ik een Koreaans gerechtje klaar. De aflevering wordt een heel weekend lang uitgezonden en zal te zien zijn op Focus TV en in de rubriek Tendens Smakelijk.

TENDENS SMAKELIJK

Je volgt er zeker zelf ook: foodbloggers op Instagram! Tendens Smakelijk pikte er 4 uit om hen 20 heerlijke vragen voor te schotelen. In deze aflevering van Foodbabbels ontdek je de keukengeheimen van Sin Desmet of Food By Sin.”

Tendens TV

FOODIEBABBEL MET FOOD BY SIN

Bekijk hier mijn 20 heerlijke foodievragen met Tendens TV.

OPNAMEDAG

Toen ik de vraag kreeg of ik mee wilde werken aan de rubriek ‘Tendens Smakelijk’ dacht ik in eerste instantie: Nooooo!
Alle spots op mij gericht, praten voor de camera, enz… Dat is echt niets voor mij!
Na lang twijfelen hebben mijn lieve medefoodies Fleur (Maison Madelise), Jens (La Cucina Belga) en Tine (Innersparkle)
mij overtuigd om uit mijn comfortzone te stappen en mijn grenzen te verleggen. Ik ben hen ZO dankbaar voor hun vertrouwen en hun onvoorwaardelijke steun in mij, want dankzij hen ben ik een superleuke ervaring rijker.
De opnamedag duurde een halve dag (van 9-13 uur) en dit hebben ze herleid naar een toffe aflevering van 4:35 minuten.
In het begin was het een beetje onwennig, maar Ann-Sofie, Naomi & Wouter van Tendens TV waren ongelofelijk sympathiek en zorgden ervoor dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Het opnemen van de gekke scènes lag volledig buiten mijn comfortzone en was voor mij de grootste uitdaging. Soms lieten ze mij dingen doen waarbij ik het liefst onder de tafel kroop van verlegenheid, maar nu ben ik blij dat ik het heb gedaan, want wat een leuke aflevering hebben ze gemaakt. Dankjewel top team!

DE 3 ANDERE FOODIEBABBELS

Klik op de naam van de foodies om rechtstreeks naar hun foodiebabbel te gaan.
(Let op! De aflevering van de laatste 2 foodies wordt pas zichtbaar nadat de aflevering wordt uitgezonden op TV).
Ik weet al wie ze zijn! 😉

RECEPT KOREAANSE BULGOGI

Koreaanse bulgogi op authentieke wijze

Klik hier voor het recept!

Kijken jullie mee dit weekend?

BEDANKT TENDENS TV & FOCUS TV

Dankjewel Ann-Sofie, Naomi & Wouter van Tendens TV voor de supertoffe opnamedag! Jullie hebben er iets moois van gemaakt. Nogmaals bedankt dat ik deel mag uitmaken van jullie rubriekje Tendens Smakelijk ‘Foodiebabbels’.
Het was heel erg fijn om jullie te leren kennen. Dankjewel voor de leuke samenwerking.

Tenslotte wil ik ook mijn oom en tante bedanken voor het uitlenen van hun keuken zodat mijn man rustig verder kon telewerken en zijn koffiemachine en koelkast ongestoord kon gebruiken doorheen de dag. 😉

https://www.tendens.tv/2021/11/foodiebabbel-met-food-by-sin

Note: Alle beelden in deze blogpost zijn van Tendens TV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *