Valentijn bubbels met suikerspin

Valentijn bubbels met suikerspin

Morgen is het 14 februari en vieren we Valentijn. Op Valentijnsdag geven geliefden elkaar extra aandacht en dat kan in de vorm van een cadeautje, een etentje, quality time met z’n tweetjes, etc.
Uiteraard hoef je niet te wachten op Valentijnsdag om iemand te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Het hoeft zelfs jouw partner niet te zijn! Jij kan de liefde vieren met iemand die jou dierbaar is! bv. jouw ouders, een vriend(in), een familielid, een collega,… Zelf ben ik geen grote Valentijnvierder. We geven geen cadeautjes, maar vinden het wel leuk om in die periode eens samen met ons tweetjes (zonder kinderen) op restaurant te gaan of ‘s avonds samen een filmpje kijken met een heerlijke take-out maaltijd. (our guilty pleasure!) En ja… we klinken dan wel eens graag op elkaar én op onze liefde met een glaasje bubbels!

Ben jij wel een sucker voor Valentijn en ben je nog op zoek naar een fancy valentijndrankje zonder veel werk? I got you covered! Het enige wat je nodig hebt is een fles bubbels (champagne, cava, prosecco,…) en roze suikerspin. Een eenvoudig glaasje champagne dat jij in 1, 2, 3 omtovert tot een romantisch glaasje roze bubbels. Yes, you can!

HOE MAAK JE VALENTIJN BUBBELS?

RECEPT

STAP 1: Vul de glazen met jouw favoriete bubbels. (champagne, prosecco, cava,…)

STAP 2: Doe een beetje suikerspin in het glas. Je zal zien dat de suikerspin in no time smelt en voor een mooi rood kleurtje zorgt.

STAP 3: Versier het glas met granaatappelpitjes, aardbeien of framboosjes. (optioneel)
Werk af met een takje rozemarijn of verse munt.

STAP 4: Neem jullie glas, kijk elkaar diep in de ogen en CHEERS!

TIP: Hoe meer suikerspin, hoe roder jouw drankje!

Wil je het nog een tikkeltje fancier? Doe een beetje eetbare glitter in de suikerspin en serveer de suikerspin op een stokje. Laat jouw gasten de suikerspin zelf in het glas gooien en geniet van hun verbaasde blikken. Wedden dat je scoort? 😉 YOU’RE WELCOME!

Heb je dit drankje gemaakt?
Show me! Laat gerust weten wat je ervan vindt.
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook
Tag @foodbysin en gebruik #foodbysinEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *