Eimuffins

Eimuffins
INGREDIËNTEN (voor 4 personen)
  • 4 eieren
  • scheutje plantaardige melk
  • handje verse spinazie (of groenten naar keuze)
  • 4 kerstomaatjes
  • handje geraspte kaas
  • 1 kl bakpoeder
  • 1 el maïzena
  • peper en zout
  • olie
BEREIDING
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Vet de muffinvorm in met een beetje olie (of doe ze in cakepapiertjes).

  2. Hak de spinazie fijn en doe wat geraspte kaas over de bodems van de muffinsvorm.
    Verdeel de spinazie en de tomaat (of groenten naar keuze) apart over de vorm.

  3. Klop de eieren luchtig met een scheutje melk, de maïzena en het bakpoeder. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.

  4. Giet het ei-mengsel over de muffinvorm en zorg dat ieder vormpje voor ongeveer 3/4 gevuld is. Strooi ev. nog wat geraspe kaas over het geheel.

  5. Steek de muffins in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten. 

Handige eimuffins om mee te nemen!

Handige eimuffins voor onderweg!

Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook met #healthyfoodmakesyoufeelgood.
Ik ben benieuwd! 🙂



Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *