Sodastream ART

Sodastream ART

SodaStream, wie kent dit bruiswatertoestel nog niet? Een hip toestel waarmee je zelf kan bepalen hoeveel bruis je toevoegt aan je water en waar je verschillende smaakjes kan toevoegen als gezonder alternatief voor frisdrank.
Persoonlijk drink ik liever mineraalwater dan bruiswater en drink ik zelden frisdrank. Maar mijn man drinkt heel graag bruiswater en kan niet zonder zijn cola. Enkele jaren geleden kocht ik een SodaStream voor zijn verjaardag. Toen nog onbekend, maar erg leuk om mee te experimenteren. Zo proefden we verschillende smaakjes en drinkt hij nu cola met meer bruiswater. Goedkoper EN gezonder, maar vooral véééél minder gesleur met zware flessen en minder PMD. 😉

SODASTREAM PAKKET

Ik moet toegeven dat onze SodaStream na enkele jaren toch aan vervanging toe is. Hij werkt nog prima, maar het zwarte toestel (TERRA) past minder goed in onze keuken dan deze mooie SodaStream ART White. Ik was dan ook dol enthousiast toen ik hoorde dat ik dit mooie toestel mocht reviewen. Het pakket bestond uit:

  • SodaStream ART White
  • Vier BIO siropen
  • Quick-connect koolzuurcilinder
  • 1L fles
  • My Only Bottle

Je kan alle producten en accessoires terugvinden op de website van SodaStream via deze link: https://www.sodastream.be
Benieuwd wat ik ervan vind? Here we go!

SODASTREAM ART WHITE

Sodastream ART White

Toen ik deze SodaStream ART White voor het eerst zag, was ik op slag verliefd. Geen mannelijk zwart toestel meer in mijn keuken, maar wel dit mooie, witte retrotoestel. De ART heeft een elegant design met een stijlvolle hendel waarmee je zelf bepaald hoeveel bruis je aan je water toevoegt. De handige 1L fles is vaatwasbestendig en is herbruikbaar waardoor je een stuk minder plastic verbruikt. Handig om te reinigen en beter voor het milieu! Uiteraard heb je ook nog heel wat andere flessen zoals glazen karaffen (vind ik persoonlijk aangenamer om uit te drinken, maar mijn man is nogal onhandig en verkiest deze 1L fles), maar ook SodaStream glazen, hipster flessen en de My Only Bottle.
Neem zeker eens een kijkje in het assortiment: Accessoires Archives – SodaStream BE

QUICK-CONNECT KOOLZUURCILINDER


Met ons oude toestel gebruikten we de blauwe cilinderflessen, maar voor de SodaStream ART hebben we de roze quick-connect cilinder nodig. Deze cilinder is eenvoudig vast te klikken in het apparaat dankzij het nieuwe gepatenteerde systeem. Dankzij de hendel kan je zelf bepalen hoeveel bruis je toevoegt aan je water. Hoe vaker je de hendel omlaag duwt, hoe meer bruis je aan je water toevoegt.
1 cilinder is voldoende voor maximaal 60 liter bruiswater.

BRUIS TOEVOEGEN

De streep duidt aan tot waar je de SodaStreamfles moet vullen met water.
Je gebruikt het best gekoeld water voor een optimaal resultaat. Nadat je de fles gevuld hebt met water, klik je de 1L fles in het ART toestel en voeg je via de hendel koolzuur toe.

BIO SIROPEN

Voor de fervente frisdrankdrinkers in the house…
Wist je dat je verschillende siropen kan toevoegen aan je water?
Bijvoorbeeld Cola, Orange, Miranda, 7up, Pepsi, Tonic, Fruit drops,…
Of hou je meer van een siroopje? Dan zijn de vier BIO siropen echt iets voor jou!
De vier BIO siropen klassieke limonade, zwarte bes, sinaasappel en frisse appel geven namelijk een lekker smaakje aan jouw bruiswater. Welke smaak is jouw favoriet?

Je voegt een scheutje (ongeveer 30-40 ml, maar doe vooral wat jij lekker vindt) van je favoriete siroop toe aan je bruiswater en je kan het eventueel afwerken met ijsblokjes, vers fruit en kruiden om jezelf extra te verwennen want hey… soms wil het oog ook wat! Right? 😉

Meer lezen over de BIO siropen of benieuwd naar dit recept?
Klik hier om naar het blogbericht te gaan!

WAAROM KIEZEN VOOR SODASTREAM?

  • Altijd vers bruiswater in huis
  • Goed alternatief voor frisdrank
  • Lekkere smaakjes
  • Geen gesleur met zware plastic flessen
  • Minder plasticverbruik en dus duurzaam en beter voor het milieu

MY ONLY BOTTLE

De My Only Bottle Black Noir is een hervulbare fles gemaakt van kunststof en heeft een handige draagkoord om overal mee naartoe te nemen zodat je ook onderweg kan genieten van je favoriete bruiswater met al dan niet een smaakje aan toegevoegd. In de My Only Bottle kan 500 ml water, waardoor het handiger is voor on-the-go dan de 1L flessen. Deze fles is vaatwasmachinebestendig en klikt goed vast in het Sodastreamtoestel. Easy peasy dus!

Ik mag dan geen frisdrankdrinker zijn, als er iets is wat ik wel lekker vind, dan is het KIDIBUL of APPLETISER. Op mijn werk dronk ik vaak een geïmproviseerde appletiser tijdens de nachtdienst omdat ik toen voelde dat mijn lichaam door de vermoeidheid meer nood had aan suiker en ik dus meer zin had in zoete drankjes in plaats van water. Bij gebrek aan appletiser deed ik een scheutje appelsap in mijn bruiswater. Superlekker! Toen ik deze FRISSE APPEL siroop zag, moest ik meteen denken aan mijn zelfgemaakte appeltiser tijdens de vermoeiende nachten. En ja, hoor! Ik mag dan wel geen bruiswater en frisdrank drinken, deze mix van appel en bruis vind ik erg lekker en is uiteraard veel gezonder en bevat minder suikers dan de appeltisercaloriebom.

Met 1 SodaStreamfles bespaar je duizenden plastic wegwerpflessen.

– SodaStream –

Wist je dat de My Only Bottlefles verkozen is tot “Gekozen Product van het Jaar 2020”?
Het is de perfecte (en enige) fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken. De fles is vaatwasbestendig en dus herbruikbaar waardoor je met 1 SodaStreamfles duizenden plastic wegwerpflessen bespaart. De handige, vaatwasbestendige herbruikbare halve literfles is uiteraard ook perfect voor kraantjeswater of andere dranken voor onderweg.
Voor de liefhebbers: deze herbruikbare halfliterfles is ook verkrijgbaar in het lichtroze en lichtblauw.

WAAROM SODASTREAM?

Dankzij SodaStream verminder je de grote plastic wegwerpflessenberg en maak je van simpel kraanwater ZELF en helemaal naar eigen smaak BRUISWATER met al dan niet een smaakje als alternatief voor frisdrank. Het is lekker, gemakkelijk, handig in gebruik, duurzaam en het aller- allerbelangrijkste: het helpt je om dagelijks voldoende water te drinken, want dat is essentieel voor onze gezondheid.
Zo drink je iets makkelijker 1,5 tot 2 liter per dag. You’re welcome! 😉

Ga naar de website voor meer info over de Sodastreamtoestellen, smaken en flessen.|
www.sodastream.be

Cheers!

Benieuwd hoe je dit drankje maakt? Klik hier!

www.sodastream.be

ALLE INFO VIND JE OP www.sodastream.be

 – Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met SodaStreamEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *