Avocado met garnalen en granaatappelpitten

Avocado met garnalen en granaatappelpitten

Een gevulde avocado met garnalen en granaatappelpitjes. 
Deze avocado smaakt lekker fris en is super leuk om te eten.
Ideaal als lunch, voorgerecht of lichte avondmaaltijd.

INGREDIËNTEN (voor 4 personen)
  • 2 avocado’s
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • mayonaise (of yoghurt)
  • verse peterselie
  • granaatappelpitten
BEREIDING
  1. Halveer de granaatappel en haal de pitten er voorzichtig uit met een lepel en zet opzij.
  2. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Haal een beetje van het vruchtvlees weg met behulp van een lepel.
  3. Doe de mayonaise of yoghurt in een kom. Voeg de verse peterselie, de garnalen en de granaatappelpitten toe. Roer goed en breng op smaak met peper en zout.
  4. Schep het mengsel in de avocadohelften en werk af met peterselie en enkele granaatappelpitjes.

Eet smakelijk!

Heb je dit recept gemaakt?
Laat me weten wat je ervan vindt!
Schrijf hieronder een reactie en deel jouw foto op Instagram en Facebook met #healthyfoodmakesyoufeelgood.
Ik ben benieuwd!  🙂



Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *